App för dagens dollarkurs

  • Dagens dollarkurs
  • Valutaomvandlare
  • Snabb & Enkel
  • Under 3 MB lagringsutrymme

Hittills gratis!

Frågor och svar - FAQ

Var finns appen tillgänglig?

Appen finns hittills tillgänglig endast på Google Play (Android). Den finns således ej tillgänglig till iPhone-telefoner ännu. Vi avvaktar och ser över intresset innan vi går vidare till Appstore.

Kontakta oss gärna för önskemål!

Vad kostar Dollarkurs.se's app?

Appen är i startskedet helt gratis.

Hur fungerar appen?

Valutakursen, dollarkursen i detta fall, hämtas från tredje part. Vi kan således ej stå till ansvar för eventuell felaktig visning av valutakursen.

Rent funktionsmässigt så fungerar appen så att dagens dollarkurs visas upp mot den svenska kronan. USD/SEK med andra ord. Vidare så finns där en valutaomvandlare som omvandlar värdet i realtid medans användaren skriver

Fungerar den offline?

Ja! Vår app fungerar även utanför internetuppkopplingen. Appen har då det senaste värdet som visades när appen var öppnad.

Vem står bakom appen?

Appen är ett komplement till webbsajten www.dollarkurs.se. Appen tillhör således sajten och har även samma namn; Dollarkurs.se.

Vidare så äger Årsunda Webbinvest AB både sajten och appen.

Jag har en fråga som ej besvaras här, vart vänder jag mig?

Upplever ni problem med appen eller har önskemål om funktioner eller annat så besök Årsunda Webbinvest's hemsida där det finns ett kontaktformulär.

Annars så kan ni även maila direkt till info@dollarkurs.se eller info@arsundawebbinvest.se.

Vad är detta för något - egentligen?

Så här är det; Webbsajten, Dollarkurs.se, är en av Sveriges största hemsidor som fokuserar på US Dollarn. Dagens kurs, information, fakta och historia. Vi har även en smidig valutaomvandlare.

Sajten är således mycket uppskattad av resenärer som skall åka till USA eller av personer som kanske skall handla varor från Amerikanska sajter och vill ha en indikation på vad priset kan bli i svenska kronor.

Nu är vi en bit in i 2000-talet och mobil tar över mer och mer. Därför valde vi att skapa en app för att möta önskemål från våra besökare samt modernisera oss med nya kanaler.